ERIAFF conferentie Feeding & Greening the City

Op 29 en 30 juni is de ERIAFF conferentie in Den Haag met als thema is Feeding & Greening the City. In het programma is veel aandacht voor de tuinbouw.

ERIAFF is een Europees netwerk van regio’s die zich inzetten voor kennis & innovatie op gebied van agri, food and forestry. Er zijn nu zo’n 70 regio’s betrokken, waaronder Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, de noordelijke provincies, Limburg en Brabant. Door financiële steun van de provincies Noord- en Zuid-Holland en gemeente Westland wordt de conferentie dit jaar in Nederland georganiseerd. 

De conferentie is een kans voor iedereen die betrokken is bij de  land- en tuinbouwsector uit alle Europese regio's om kennis uit te wisselen en partners en belanghebbenden te ontmoeten. De conferentie biedt netwerkmogelijkheden voor agrarische ondernemers, onderzoekers en regionale overheden via zakelijke bijeenkomsten, diepgaande workshops, poster presentaties, productmarkten en sitebezoeken.

Registratie voor de conferentie is geopend via de conferentie site. Hier vindt u ook meer informatie over het programma. Registreren kan tot  15 juni 2017. 

Kijk hier voor meer informatie.