Kantinebijeenkomst Het Nieuwe Telen in Ter Aar

De basiscursus Het Nieuwe Telen (HNT) is al door veel ondernemers gevolgd. Wat zijn hun ervaringen en waar liggen nieuwe toepassingsmogelijkheden? Wat gebeurt er als we de plant centraal stelen en we de vijf balansen uit HNT gebruiken en goed monitoren in de praktijk? Maurice van der Hoorn was een van de deelnemers en vertelt u tijdens de kantinebijeenkomst HNT over zijn ervaringen. Jan Voogt, een van de grondleggers van Het Nieuwe Telen, praat u bij over de nieuwe mogelijkheden.
 
In Het Nieuwe Telen wordt de teelt integraal benaderd met aandacht voor plantweerbaarheid, het wortelmilieu en het energieverbruik. Benutten we alle mogelijkheden al of zijn er nog steeds kansen om uw teelt te verbeteren? Praat mee met collega’s en deskundigen tijdens deze kantinebijeenkomst HNT.
 
PROGRAMMA woensdag 28 november
19.30 uur  -    Actualiteiten in LTO Glaskracht Nederland en Greenport Aalsmeer door Marcel van Tol (voorzitter LTO Noord afdeling Aar & Amstel)
19.45 uur  -    Fossielvrij telen en energie besparen door Aat Dijkshoorn (LTO Glaskracht Nederland)
20.15 uur  -    Pauze
20.30 uur  -    Het Nieuwe Telen naar een nieuwe fase: wat is er bereikt, waar gaan we naar toe? Door Jan Voogt (Hoogendoorn Growth management en Let’s Grow)
21.15 uur  -    Napraten
21.30 uur  -    Afsluiting


LOCATIE
Van der Hoorn Orchideeën BV: Paradijsweg 49, 2461 TL Ter Aar
 
AANMELDEN
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 26 november 12.00 uur.

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met de Greenport Aalsmeer en met financiële steun van de Provincie Noord Holland.