Meet & Greet Energie

Hoe kan de glastuinbouw de aanwezige geothermie in de Greenport maximaal benutten? Wat is daar voor nodig? En hoe kan er voldoende duurzame restwarmte uit de Rotterdamse haven op de bedrijven komen? Daarover gaat de zesde Meet & Greet Energie op dinsdag 17 december., georganiseerd door Greenport West-Holland De bijeenkomst heeft als thema 'Warmte in Balans'.

Tijd:

16.45 - 17.15 uur Inloop
17.15 - 18.30 uur Discussies en presentaties
18.30  - 19.30 uur Walking Dinner

Programma

  • Adri Bom-Lemstra (gedeputeerde Zuid-Holland) gaat in op de vraag 'wat betekenen de klimaatambities van de Greenport West-Holland en de provincie Zuid-Holland voor u?'.
  • Gerdien Priester (Geothermie Alliantie) geeft inzicht in de potentie van geothermie, en hoe die optimaal te benutten is.
  • Hans Coenen (Gasunie) kijkt naar de toekomst van restwarmte uit de Rotterdamse haven, en de koppeling met de tuinbouw.

Aansluitend is er een forumdiscussie, met Rien Bot (Agro Energy) en Erik Persoon (Forever Plants). Dagvoorzitter is Nico van Ruiten (regisseur van het EnergieAkkoord). Albert Abee (wethouder Lansingerland, bestuurslid Greenport) doet als gastheer het openingswoord.

Locatie
Gemeentehuis Lansingerland
Tobias Asserlaan 1
2662 SB Bergschenhoek

Aanmelden
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. AANMELDEN