Reünie: 125 jaar middelbaar beroepsonderwijs in Aalsmeer

Er wordt al 125 jaar groen onderwijs gegeven in Aalsmeer en inmiddels zijn er vele studenten die hun diploma hebben behaald. Vele bedrijven en werkenden in Aalsmeer en omstreken hebben hun kennis opgedaan op tuinbouwschool in Aalsmeer. De Greenport Aalsmeer is zo groot geworden door de vele mensen die in de Greenport Aalsmeer werken (of gewerkt hebben) en hun “roots” in de school hebben.

De eerste les werd gegeven op 3 oktober 1897 toen de school Tuinbouwwinterschool werd genoemd. Vervolgens werd het Tuinbouwschool, Rijkstuinbouwschool, Rijkstuinbouwschool voor Bloementeelt, Rijks “Middelbare” tuinbouwschool voor Bloementeelt, Vakschool voor Bloemsierkunst, Florens College, Wellantcollege en vanaf 1 augustus 2021 is de school verder gegaan onder de naam: Yuverta!

125 jaar geschiedenis
125 jaar geschiedenis is 125 jaar verhalen, 125 jaar aan belevenissen die gedeeld mogen worden. In het kader van dit jubileum wordt er een reünie georganiseerd door huidige medewerkers in samenwerking met oud-medewerkers. Deze reünie vindt plaats op zaterdag 1 oktober 2022 van 15.00 tot 21.00 uur in het schoolgebouw van Yuverta mbo Aalsmeer, Linnaeuslaan 2 in Aalsmeer.

Een reünie die je bijna een sector-netwerkbijeenkomst kunt noemen en die bol zal staan van hernieuwde kennismaking, herinneringen en netwerken. Alle oud-studenten en oud-medewerkers kunnen zich inschrijven via de website: https://reunie-125jaar-mbo-aalsmeer.nl/