Sierteelt-stagemarkt FloriWorld

Bent u als bedrijf op zoek naar een stagiair(e)? Weet u niet waar u moet beginnen?

Doe dan mee aan de allereerste sierteelt stagemarkt voor bedrijven en studenten in FloriWorld Naaldwijk op donderdag 22 oktober 2020. De stagemarkt wordt georganiseerd door Greenport Aalsmeer, Wellantcollege Aalsmeer en stageplatform De Hofmakerij.

Voor sierteeltbedrijven is deze stagemarkt een unieke gelegenheid om zich te presenteren aan een nieuwe generatie studenten die een opleiding volgen in onder andere de teelt, marketing, communicatie, bedrijfskunde, ICT, logistiek, techniek, economie, HR en veredeling. De werving van studenten wordt volledig geregeld: u hoeft alleen nog maar de juiste kandidaat voor uw stageplaats te selecteren!

Studenten maken via de stagemarkt kennis met de veelzijdige wereld van de sierteelt: met leuke banen, goede doorgroeimogelijkheden en een scala aan beroepen op het gebied van teelt, internationale handel, techniek, innovatie, duurzame energie en gezondheid. Met een stage bij een sierteeltbedrijf lopen studenten mee in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan. Een stagiair(e) leert de sector kennen en ontdekt zelf wat hij/zij leuk vindt.

Programma
Bedrijven uit de gehele sierteeltketen, van teelt en handel tot aan logistiek en techniek, zijn van harte welkom om deel te nemen aan de stagemarkt. Tijdens deze dag krijgen de studenten tijdens een speeddate de kans om zich aan u voor te stellen en te reageren op (een van) uw stageplaatsen.

Studenten ontdekken hierdoor zelf welke stageopdrachten er zijn, welke bedrijven het beste passen bij hun interesses én welke carrièrekansen de sierteelt biedt. Door in gesprek te gaan met de studenten, ontdekken de bedrijven snel welke studenten het beste aansluiten bij de vragen die er binnen het bedrijf leven. Via de stagemarkt vindt u de juiste stagiair(e) voor uw bedrijf!

Tijdsplanning
Na inschrijving ontvangt u een mail met uitgebreide informatie.

Deelname
Via de stagemarkt willen Greenport Aalsmeer, Wellantcollege Aalsmeer en De Hofmakerij de sierteeltbedrijven in de regio ondersteunen bij hun zoektocht naar een goede stagiair(e). Met deze stagemarkt worden de bedrijven aan de stagiaires gekoppeld. De werving van studenten wordt volledig voor u geregeld: u hoeft alleen nog maar de juiste kandidaat voor uw stageplaats te selecteren!

Tijdens de stagemarkt maakt u als bedrijf op een laagdrempelige manier kennis met studenten van onder andere de volgende opleidingen:

• Wellantcollege - Green Tec / Green production / International Green Business
• ROC van Amsterdam - MBO Elektro & Installatietechniek en ICT
• Nova College Hoofddorp - Techniek en ICT
• Hogeschool van Amsterdam
• Hogeschool InHolland Delft - Agri, Food and Life Sciences

De kosten voor deelname aan deze stagemarkt zijn € 349,-. In ruil hiervoor bieden wij u:

• Ondersteuning bij het vinden van een stagiair(e);
• Een goede locatie en faciliteiten (on- en offline);
• Begeleiding bij het voorbereiden van de speeddate;
• Naamsvermelding op de websites www.dehofmakerij.nl en www.greenportaalsmeer.nl;
• Ruimte voor het plaatsen van stageplaatsen op het platform www.dehomakerij.nl;
• Voorrang op toegang bij het volgende stagemarkt event.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.dehofmakerij.nl/stagemarkt of neemt direct contact op met Marielle de Jong via mail@dehofmakerij.nl of 06 – 83 605 005.