Slimme oplossingen voor een groene toekomst

Op 5 juli organiseert de Kamer van Koophandel samen met Greenports Aalsmeer en Noord-Holland Noord het evenement Innovatie Ontketend, dat in het teken staat van ’Slimme oplossingen voor een groene toekomst’. Tijdens deze bijeenkomst worden de innovatie-uitdagingen van bedrijven uit de tuinbouw- en agrosector voorgelegdaan mkb-ers uit verschillende sectoren op zoek naar oplossingen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Hotel Inntel (Provincialeweg 102 te Zaandam - het hotel ligt naast station Zaandam, parkeren = niet gratis / Q-Park De Hermitage)

Tijdens het evenement worden de innovatie-uitdagingen door de tuinbouwbedrijven (uitdagers) gepitched. Na de pitches is er een Kennismakingsmarkt waar mkb-ersonder vier ogen hunidee/oplossing kunt delen met de uitdagers. De uitdagers bepalen aan de hand van de ingebrachte oplossingen óf en zo ja met welk bedrijf ze in zee willen gaan.

Op de informatiemarkt zijn diverse standjes aanwezig met interessante partners in het domein van innovatie. Internationale uitdagingen, financiering van innovatie met regelingen en subsidies, hulp bij octrooien in samenwerkingsverbanden, informatie en advies.

Op het evenement is ook voldoende ruimte om te netwerken, tijdens het programma en de afsluitende netwerkborrel. Inschrijven.