Maak gebruik van subsidieregeling om bedrijf te verplaatsen!

Wilt u uw bedrijf verplaatsen en wilt u hiervoor gebruik maken van een subsidieregeling? Meldt u dan nu aan!

Provincie Noord-Holland overweegt om de zogenaamde POP3 Verplaatsingssubsidie regeling voor glastuinbouwbedrijven in Noord-Holland begin 2019 nog een keer open te stellen. Eén van de overwegingen voor Gedeputeerde Staten om de regeling nogmaals open te stellen, is dat er aangetoonde behoefte voor is.

De POP3 Verplaatsingssubsidie is bedoeld voor glastuinbouwbedrijven in Noord-Holland die vanuit het buitengebied  naar een glasconcentratiegebied verplaatsen, of binnen een glasconcentratiegebied verplaatsen. Als de regeling nogmaals opengesteld wordt, zal dit waarschijnlijk in febuari of maart 2019 zijn. De openstelling zal dan waarschijnlijk van korte duur zijn (maximaal twee maanden). Gedeputeerde Staten streeft er naar om eind december een besluit te nemen over een mogelijke hernieuwde openstelling begin 2019.

Heeft u verplaatsingsplannen en wenst u mogelijk gebruik te maken van de regeling, neem dan direct contact op met Yorick Rens van Greenport Aalsmeer via e-mail yrens@greenportaalsmeer.nl of via 0642813745.