Schakel een Vertrouwenspersoon in als u wilt stoppen, verplaatsen of uitbreiden

Wilt u als ondernemer stoppen, verplaatsen of uitbreiden maar u weet niet waar, dan kunt u bij een Vertrouwenspersoon terecht om te achterhalen waar er ruimte voor uw plannen is. Heeft u zelf al een concreet perceel voor ogen, maar weet uniet of men wil verkopen dan kan de Vertrouwenspersoon dat nagaan. 

LTO Noord Glaskracht faciliteert het team van onafhankelijke Vertrouwenspersonen dat bestaat uit Ad van der Meer en Ruud Pouw. Ondernemers - of ze nu LTO -lid zijn of niet – die overwegen te stoppen, verplaatsen of uitbreiden Ad of Ruud inschakelen. De rol van de Vertrouwenspersoon is om partijen bij elkaar te brengen. Dit kunnen uw buren zijn, of een of meerdere stoppers die precies dat perceel hebben dat u verder kan helpen. Ook de gemeente kan een partij zijn. Maak kennis met Ad van der Meer en Ruud Pouw!


De Vertrouwenspersoon verbindt en begeleidt het proces tot duidelijk is dat partijen iets voor elkaar kunnen betekenen en ook willen samenwerken.  Zodra die stap is gezet, doet een Vertrouwenspersoon een stap terug.