Kantinebijeenkomst Het Nieuwe Telen, woensdag 31 oktober

De basiscursus Het Nieuwe Telen (HNT) is al door veel ondernemers gevolgd. Wat zijn hun ervaringen en waar liggen nieuwe toepassingsmogelijkheden? In deze video vertelt Han Lammers van PUURgroenten u wat voor hem de reden is om deel te nemen aan de cursus. Wat gebeurt er als we de plant centraal stelen en we de vijf balansen uit HNT gebruiken en goed monitoren in de praktijk? Deelnemers van de cursus vertellen over hun ervaringen en Jan Voogt, een van de grondleggers van Het Nieuwe Telen, praat u bij over de nieuwe mogelijkheden. 

In Het Nieuwe Telen wordt de teelt integraal benaderd met aandacht voor plantweerbaarheid, het wortelmilieu en het energieverbruik. Benutten we alle mogelijkheden al of zijn er nog steeds kansen om uw teelt te verbeteren? Praat mee met collega’s en deskundigen tijdens deze kantinebijeenkomst HNT. 

PROGRAMMA

15.00 uur

Actualiteiten in LTO Glaskracht Nederland en Greenport Aalsmeer door Bart Oostveen (voorzitter LTO Glaskracht afdeling Aalsmeer)

15.15 uur

Fossiel vrij telen en energie besparen door Aat Dijkshoorn (LTO Glaskracht Nederland)

15.45 uur

Pauze

16.00 uur

Het Nieuwe Telen naar een nieuwe fase: wat is er bereikt, waar gaan we naar toe? Door Jan Voogt (Hoogendoorn Growth management en Let’s Grow)

16.45 uur

Napraten

17.00 uur

Afsluiting

 

 

LOCATIE

Quakelplant BV: Hoofdweg 6, 1424 PH  De Kwakel

AANMELDEN

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 29 oktober 12.00 uur.

MEER INFORMATIE

Neem voor meer informatie contact op met Aat Dijkshoorn, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 816 136 17, e-mail adijkshoorn@ltoglaskracht.nl

Kantinebijeenkomst HNT 28 november

Indien u op 31 oktober verhinderd blijkt te zijn heeft u de mogelijkheid om de kantinebijeenkomst op woensdag 28 november te bezoeken. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur bij Van der Hoorn Orchideeën BV in Ter Aar (dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier). 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met de Greenport Aalsmeer en met financiële steun van de Provincie Noord Holland.