Vanaf nu aanmelden Tuinbouw Ondernemersprijs 2020!

Bent u de perfecte kandidaat voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020? De Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs beloont jaarlijks het meest onderscheidende bedrijf in de tuinbouw dat met durf, doorzettingsvermogen maar vooral met visie en passie duurzaam ondernemen in de praktijk brengt. Ondernemers in de veredeling, teelt of afzet van sierteelt, bollen, bomen, groenten en fruit en paddenstoelen kunnen zichzelf aanmelden als kandidaat. Maar ook kunt u uw relatie voordragen.

De jury maakt geen onderscheid tussen kleine, grote, jonge of oudere ondernemers en bedrijven, wel in hun vermogen tot vernieuwing.

Winnaars en genomineerden treden toe tot het bijzondere gezelschap van topondernemers waar de hele tuinbouwsector trots op is. Niet alleen komen zij hierdoor in de schijnwerpers te staan, ze kunnen ook gebruik maken van ondersteuning bij internationale activiteiten of het versterken van hun eigen positie. Maar de allergrootste verdienste is dat zij de warme waardering van vakgenoten ontvangen en deze overwinning met de eigen medewerkers, collega's en iedereen binnen het vak mogen vieren. 

Meld u aan voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020! Of meld uw relatie aan. Dat kan tot 20 september. Kijk voor meer informatie op www.tuinbouwondernemersprijs.nl