Wie wint de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2022?

De 15e editie van dé Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland - de OVNH– is weer gestart! Jonge, kleine, middelgrote en grote bedrijven kunnen bewijzen dat ze tot de top het bedrijfsleven behoren door mee te doen aan de OVNH. Met nieuwe partners Labré advocaten en Rodi Media krijgt de verkiezing weer een impuls. Noord-Hollandse bedrijven zien de OVNH als hoogst haalbare onderscheiding in hun provincie. Aanmelden kan tot en met 16 januari 2022.

Deelnemen inspireert
In de Statenzaal van het Provinciehuis in Haarlem gaf juryvoorzitter Ilse Zaal in gezelschap van juryleden, partners en recente winnaars het officiële startsein van deze prestigieuze verkiezing: “ De verkiezing vindt nu alweer voor de 15e keer plaats. Bedrijven doen graag mee, niet alleen om te winnen maar ook omdat ze merken dat deelnemen zorgt voor dynamiek, betrokkenheid en trots bij medewerkers en klanten. Ik vind het een eer om ook dit jaar weer juryvoorzitter te zijn. Ik ga vooral letten op toekomstvisie en personeelsbeleid.”

Middelgrote en kleine bedrijven zijn de motor van de Noord-Hollandse economie. Ilse Zaal: “Deze bedrijven zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de omzet, bieden volop werkgelegenheid en zijn de kraamkamer van vele innovatieve producten en processen. Ondernemers staan ook voor een aantal uitdagingen: de coronaperiode is bijvoorbeeld zwaar en er ligt een grote uitdaging om de arbeidsmarkt goed te laten draaien; er is een groot tekort aan personeel in een aantal sectoren.”

Aanmelden
Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich tot en met 16 januari 2022 in één van de vijf categorieën aanmelden voor de OVNH. Dat kan via het aanmeldformulier. De finale van de ONVH vindt plaats op 25 mei 2022 in de Philharmonie in Haarlem.

Kijk voor meer informatie op www.ovh.nl