Wilt u zaken doen in de Koerdistan regio van Irak? Ga dan mee op handelsmissie!

Holland Business Center in Koerdistan/Irak (HBC-KI) nodigt u van harte uit voor een handelsmissie naar Erbil, in de Koerdistan regio van Irak op 18 tot en met 21 juni 2019. Het animo vanuit Koerdistan voor bloemen is groot. Voor Nederlandse bedrijven die hierop in kunnen springen, liggen er zeker kansen.
 
De economische vooruitzichten in de Koerdistan regio van Irak laten zien dat de groei zich voortzet, en dat de lokale bedrijven zich steeds meer richten op de landbouw sector. Wilt u deze dynamische markt beter leren kennen en potentiele zakenpartners ontmoeten? Dan is dit de ultieme gelegenheid om u kansen te verzilveren. Bekijk hier de uitnodiging.
 
Bent u geïnteresseerd en/of hebt u vragen over deze handelsmissie, neem dan contact op via info@hbc-ki.com, via de telefoon +964 (0)770 152 4714 of check de website www.hbc-ki.com.  Wilt u deelnemen aan deze handelsmissie, dan kunt u zich tot en met 18 mei aanmelden via info@hbc-ki.com. Het Holland Business Center in Koerdistan/Irak neemt vervolgens contact met u op.